Annons
Allt annat Publicerad 17 december 2012

Adventskalender 4:e advent

Dygnets sista skälvande timmar. Så kan det gå när man är småbarnsförälder och ska hinna med allt man tänkt sig. Men. Här kommer i alla fall sista luckan i årets adventskalender. En strålande vas från Gabriel. Helt fantastisk i formen. Nästan som en treklöver och det gör att blommorna liksom faller ut precis så där som man tänker sig. Och färgen sen. Passar ju perfekt både till vår tapet och till bordsduken som mor gjort. Den liksom gör att allt annat lyser upp. Och jag tänker mig att den passar lika bra på dukningen till nyårsmiddagen. Som till en vild sommarbukett med blåklockor, smörblommor, hundkex och prästkragar. Ni förstår säkert hur jag menar.

Och för att ha chansen att kamma hem denna ljuvliga pärla behöver ni bara lämna en kommentar i detta inlägg där ni berättar vad ni helst vill att tomten vill ha med sig i säcken i år. Enklare än enklare kan man säga!

Självklart är alla vinster loppisfynd och är alltså i begagnat skick. Vinnaren kontaktar mig via mail efter dragning och jag betalar så klart frakten.

GD Star Rating
loading...
Annons
8 Kommentarer
 • Marie

  I år vill jag allra helst att tomten har med sig en liten weekendresa till mig och min nyblivne make. Att få tid på tu man hand efter ett hektiskt år är vad jag önskar mig allra mest.

 • Lena

  Ny stad, nytt jobb och ny bostad pa 8 manader har kravt mycket tid och energi. Jag onskar att Tomten kan lagga ner en loppis- & pynthelg till mig i sin sack, sa att jag kan hinna ga pa nagon av de dar roliga loppisarna som man annars bara hinner lasa om, och sedan komma hem till var nya bostad med fina loppor och agna en hel dag till att bara pynta och dona. En spa-helg alltsa, fast pa loppis!

 • Ullan

  Ett korvhorn till min köksmaskin :)

 • Formstarkt

  Det jag önskar mig mest av allt är att få ett riktigt härligt kreativt arbete med fina arbetskamrater.

 • Helena i Uppsala

  Jag fick på 80-talet en äkta Alvar Aalto-vas av min faster från Finland. För ett
  par år sedan föll ett uppläggningsfat från köksskåpet ner på diskbänken, rakt på
  Aaltovasen. Uppläggningsfatet höll men inte vasen.
  Denna Gabrielvas liknar ju
  Aaltos så det vore ju en tröst om jag kunde ersätta den. Men faster Tellervo går
  ju inte att föra bakom ljuset!

 • Li Dahlgren

  Åh, älskar gult!
  Jag önskar mig den nya upplagan av Annas Mat i julklapp.  Jag har förvisso en äldre upplaga men den är så välanvänd att sidorna med favoritrecepten har klibbat ihop. 

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=689927465 Åsa Rick

  Eftersom vintern och snön faktiskt hittade till Skåne i år så står ett riktigt härligt, tjock duntäcke högst upp på min önskelista. Tänk att kunna låtsas att man kryper ner i en hotellsäng varje natt med ett stort, tjockt täcke, mmmmm.

 • Elin

  Åh vilken fin! Jag önskar mig en ny kudde och en glassmaskin. Gul Jul!