Annons
Allt annat Publicerad 03 december 2012

Adventstävling, 2:a advent

Då är det dags att öppna lucka två i Adventstävlingen. Och denna vecka är det två julröda skålar i serien Vineta från Gullaskruf som står på spel. Perfekt till julgröten. Eller ris a la maltan. Eller precis vad man känner för att stoppa i dom. Den röda färgen är helt magisk och kan knappast passa bättre än till jul.

Ni tävlar genom att berätta vem ni vill bjuda på något smakigt i skålarna i en kommentar här hos mig. Vinnaren drar jag på Söndag den 2:a advent.

Lycka till och ha nu en riktigt vintrig vecka!

Självklart är alla vinster loppisfynd och är alltså i begagnat skick. Vinnaren kontaktar mig via mail efter dragning och jag betalar så klart frakten.

GD Star Rating
loading...
Annons
22 Kommentarer
 • http://50arforsent.blogspot.fi/ Fammo

  Skålarna är perfekta för mascarponedessert: Blanda mascarponeost med vispad grädde och lite socker (kanel om du vill), varva blandningen med krossade havreflarn och körsbärssylt+körsbär ( el. lingon, tranbär, jordgubbar…) Garnera med flarnhalvor, ev. lite kolasås. Nam.
  Det vill jag bjuda min vän, som just nu har det kämpigt.

 • http://whitemaskgirl.wordpress.com/ Madeleine

  Vilka vackra skålar. Jag skulle bjuda min man på en riktigt god hemmagjord saffranspudding, eftersom han var så snäll att julpynta och städa hemma och mötte mig med en bukett blommor och choklad efter jag varit borta hela helgen. Han förtjänar helt enkelt nåt fint tillbaks! 

 • Marie Enarson

  Jag skulle vilja bjuda hela min älskade familj på skumtomtar ur dessa. Kombinationen röd och rosa är ljuvlig och piffar upp hela julbordet,

 • Karoline

  Jag skulle vilja locka hem min syster Elisabeth på stans goaste  klappgröt  ur de där urtjusiga skålarna!

 • Elisabeth

  Superfina skålar! Tokig i glasskålar som jag är tar jag chansen och tävlar! Jag skulle bjuda på min nya favorit Gotlandspannkaka vars gula färg skulle matcha perfekt, detta skulle jag och min bästa vän  avnjuta tillsammans när hon hälsar på mig för att gå på julmarknad

 • Sussi

  Jag skulle vilja bjuda mina fina föräldrar, mitt hemmagjorda julgodis från den fina vita pressskålen. Supergoda rollyroads som de älskar..

 • Sussi

  Förlåt.. det skulle vara de röda skålarna.. Då blir det ris ala malta till mina föräldrar som ställt upp mycket i samband med min nyligen flytt tillbaka till min gamla hemstad

 • Pingback: Loppistans andra adventstävling | Elleinterior.se

 • Nicole

  Jag skulle vilja bjuda min mormor och lyssna på hennes facinerande historier från sin ungdom.

 • Paola

  Jag skulle mysa med min pappa som kommer på besök från Italien, och servera vår julfavorit (lite underlig, jag vet) ibestående av italiensk julkaka - Panettone – som vi lägger bitar av i caffè latte och äter med sked. Buonissimo :)

 • http://loppista.elleinterior.se/ LOPPISTAN

  Jag skulle bjuda dig syster på våran mors ostkaka med saftsås.

 • Emely

  Jag vill bjuda min mamma på hemmagjord glass och ringla Baileys över, samt hackade hasselnötter. Ha det gott

 • Pingback: Kom ihåg! | Jag, en loppista!

 • Helena i Uppsala

  Gubben bjuds på riktig tomtegröt, förstås!

 • Anita1akerlund

  Skålarna skulle vara perfekta till att servera vaniljglass med varma hjortron i.  Min pappa är den som skulle få smaka. Att sitta där i decembermörkret och förflyttas tillbaka till sommar, sol och varma dagar, kan det bli bättre?

 • Kristin

  Jag skulle gärna servera risgrynsgröt till mig och min sambo ur dessa vackra skålar, och hoppas att någon av oss får mandeln.

 • Formstarkt

  Den ena skålen skulle vara knökad med handskalade räkor. Den andra skulle vara fylld med ostbågar.
  Mottagarna är Esther, Dina och Natasha. Mina tre katter.
  Tror dock att jag tar det mesta av ostbågarna själv eftersom jag vill att krypen ska få det som är hälsosammast. :)

 • Josephine

  Jag skulle servera mina vänner tacos i min gröna samling Vineta  i olika storlekar, dom röda skulle passa fint till två härliga färgglada såser!

 • Camilla Sjö

  Min sambo :)

 • Jennya_80

  jag skulle bjuda min älskade sambo på ris á la malta

 • http://www.facebook.com/people/Jessica-Hellström/527653021 Jessica Hellström

  hemmagjord knäck och ischoklad passar bra i skålar två

  dessa skulle vara underbara att få!! så fina i färg och form – de tog mig med storm!!

  • http://loppista.elleinterior.se/ LOPPISTAN

   Hej Jessica! Den här tävlingen är redan avslutad. Men kolla in lucka tre istället och var med och tävla om ett finfint fat! :)