Meny
Annons

Adventstävling 3:e advent

Tänk att det redan är dags för lucka tre i adventskalendern. December har verkligen en förmåga att springa förbi. Lite osäker på var tiden tar vägen faktiskt. Vidare värst många loppisra blir det i alla fall inte. Men det är väl som sig bör så här i mörkaste vintern. Då får vi i alla fall pigga upp oss lite med en ny vinst.

Får börja med att tacka alla som varit med och tävlat. Det är så roligt att läsa era kommentarer! Den här veckan har jag tänkt mig att någon ska få njuta av ett riktigt, riktigt fint fat lagom till jul. Dekoren heter Delfi och kommer från Gefle/Upsala Ekeby. Den är bara så himla fin och har den där retro-touchen som man så gärna vill ha på sitt julbord. Piggar upp lite grann kan man väl säga. Dessutom går den ju i rött så lite tradition finns det ju ändå i den. Här tänker jag mig att den skulle göra sig perfekt för julskinkan. Men när man inte har någon sådan att tillgå passar ju faktiskt saffransbrödet lika bra.

Tävlar gör ni denna vecka genom att lajka Jag, en Loppista på Facebook (alla som redan gör det har alltså redan halva inne) och berätta vad ni inte kan vara utan på julbordet i en kommentar i detta inlägg. På söndag väljer jag ut vinnaren!

Nu kör vi!

GD Star Rating
loading...
13 kommentarer
Annons
Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV