Att älska grönt

Det är ju det där med att älska det gröna. Ni vet den där mjukgröna. Som får en att tänka på blommor och lycka. Det som jag oftast kallar Ekebygrön. Fastän de kan komma från både Bo Fajans eller som den här, från Gefle. Jag har ju en liten samling gröningar vid det här laget. Inget märkvärdigt förvisso. De är alla köpa på loppis och många har små nagg här och där. Men inte den här. Kruset som köptes på Huvudsta loppis i våras. Toppskick och helt magiskt i formen. Jag blir på riktigt så glad när jag ser den. Den har allt mitt älsk i sina organiska former. Och jag vet att jag sagt det förr. Om både gröna och svarata vaser. Men den här är på riktigt. Fulländad.

Annons

Vas, Krus, Urna, Grön, Pastellfärg, retro, Loppisfynd, Vintage, Loppistan
  • Petra / Popetotrora

    Ja, den är fantastiskt fin den där gröna! Tänker alltid på dig när jag ser något i den färgen. 🙂 Kram

    • Haha, det var en riktigt fin tankevurpa 🙂

  • Otilia Bogen

    Jag håller verkligen med dig! Grönt, och svart, är så snyggt!Laddar