Att äntligen fynda glasvaser igen

Det var ju nästan en halv evighet sedan jag hittade en glasvas. Sist var väl bollvasen i höstas. Och om man tittar på min glasvas-historik så brukar tempot vara ett annat. Ganska mycket mer frekvent om jag ska vara ärlig.

Annons

För jag älskar ju glasvaser. Som ni säkert förstått. I alla former och färger. Jag vet ju aldrig vilken vas som ska få hjärtat att slå de där extra slagen. Aldrig innan det händer. Men så. Står man där och det finns ingen tvekan alls. Så var det när jag sprang över inte mindre än två helt fantastiska vaser på Huvudsta Loppis härom veckan. 25 kronor för den gröna och 35 för den blå. Och det känns verkligen som om det var vad jag behövde hitta just nu. Lite färgglada glasvaser. Äntligen.

Vaser, Glasvas, Grön, Svensk, rETRO, loppisfynd, Loppistan, Vintage

Vaser, Glasvaser, Retro, Svenska, Blått, Grönt, Reijmyre, Åseda, Bambu, Kosta, Loppisfynd, Vintage, Loppistan

Vaser, Glasvaser, Retro, Svenska, Blått, Grönt, Reijmyre, Åseda, Bambu, Kosta, Loppisfynd, Vintage, Loppistan
  • Otilia Bogen

    Wow, supersnygga!Laddar