Att fynda en lampa

På väg från en kort tur till Borgafjäll i somras stannade vi på den enda lilla loppisen vi hittade efter vägen. Det är ju en relativt enslig väg dit upp och jag blev verkligt glad att det fanns en loppis överhuvudtaget.

Annons

Och förväntningarna var därmed inte heller så höga. En enda loppis borde ju innebär ett ganska urplockat intryck. Men döm om min förvåning. Så många fynd jag gjorde.

Bland annat hittade jag den här helt underbara lampan med teakfot. Ena delen i fästet för lampskärmen är lite trasig. Så jag fick pruta ner den till 80 kronor. Men i övrigt i toppskick. Och med den gula skärmen piggar den upp vilken gråmulen vinterdag som helst. Oavsett om den har sned skärm eller inte.

Lampa, Bordslampa, Teak, Retro, Gul skärm, Vintage, Loppisfynd, Loppistan

Lampa, Bordslampa, Teak, Retro, Gul skärm, Vintage, Loppisfynd, Loppistan
 • Marianne

  Fantastiskt fin!

  • Visst är den, så fina färger ihop…

 • Cathrine

  Ursnygg! Lita avis blir jag…. 🙂 skulle göra sig i mitt: http://mitt60talshus.blogspot.se
  /kram

  • Ja men visst är den snygg. Den har liksom allt! Snart springer du säkert på den perfekta lampan också.Laddar