Bladfat

Ibland blir jag så förvånad. När jag kommer till en loppis på eftermiddagen. Några timmar innan stängning. Och gör ett riktigt fynd. Ni vet. Så där att man blir så glad och känner att det verkligen verkligen var meningen att jag skulle fynda idag.

Annons

Så var det med bladfatet från Gefle. I den ljuvaste gröna nyans. Det stod liksom där precis längst fram och kostade 75 kronor. Just ingenting för ett fantastiskt fat. Och eftersom jag har ett gäng assietter sedan tidigare så visste ju jag så fort jag såg det. Att vi kommer gå hem tillsammans. Nu börjar ju högen med gröna fat och assietter bli ganska hög och jag måste snarast komma på en aktivitet som skapar lite rotation. Kanske måste jag servera bondsallad lite oftare. Eller så är det meningen att de gröna bladen ska vägas upp med en gräddig fruktårta. Ska fundera på saken.

Fat, Uppläggningsfat, Bladfat, Grönt, Gefle, Loppisfynd, Retro, Vintage, Loppistan

Fat, Uppläggningsfat, Bladfat, Grönt, Gefle, Loppisfynd, Retro, Vintage, Loppistan
 • EvaP

  Hejsan!

  Jag har också fyndat ett fat från Gefle i grönt, inte som ditt – mer som ett fat likt en tusensköna eller något sådant. Grönt, den mjuka gröna färgen, är min favorit och ditt fat är fantastiskt fint.

  Se mitt i detta inlägg (några bilder, finns en bit ner): http://eva.monkeytoys.com/?p=18126

  • Ja den gröna nyansen är verkligen vacker!

 • Petra / Popetotrora

  Det stod ju där och väntade på dig! 🙂

  • Haha, den gjorde ju det. Som de så ofta gör 🙂Laddar