Blommig relief

Jag tycker ju det är så sällan man gör sådana där grymma vas-fynd nu för tiden. Ni som följt min blogg ett tag minns kanske för en typ tre år sedan när jag hade värsta ekeby-gröna-vas-flowet. I parti och minut stod de till bjuds. Ofta naggade och slitna förvisso. Men de syntes åtminstonde till. Numer är det så långt mellan gångerna att lyckan när jag väl springer på en är omåttlig. Vet inga gränser liksom. Den här vita darlingen köptes på Erikshjälpen i Sollefteå för 19 kronor. Riktigt fyndpris. Det var på samma vända som jag hittade sängbord i teak och rotting samt två dagbäddar från 60-talet. Man kan väl konstatera att jag var väldigt nöjd efter det besöket.

Annons

Jag tycker ju mig känna igen den här vasen. Som att det var världens vanligast. Men faktum är att när jag väl ska kolla upp vad det rör sig om så hittar jag ingenting. Vasen är djupstämplad men det är så svårt att tyda. Kanske står det Ekeby. Eller så är det önsketänk. Men du som vet mer kan väl skicka mig en kommentar så att jag får lite ordning på torpet.

Vas, Ekeby, Vit, Blommor, Relief, Retro, Loppisfynd, Loppistan, Vintage, Swedish
  • anna

    Fyndade själv en exakt likadan i våras på Myrorna för 25:- (och dånade därmed en smula..). Djupstämplad tydligt ”Ekeby”. Lite glasyr på siffrorna, men tror det är stämplat 198. Så ja, absolut UE!Laddar