Den store bambun

Det var faktiskt lite magiskt när jag hittade den här bambun på Myrorna i Sumpan. En stor röd bambu från Åseda med etiketten kvar. 32,5 cm på höjden. Det slår liksom de flesta av mina glasvaser. Och där stod den i ett låst glasskåp och ingen hade ännu hunnit köpa den. Sådant är faktiskt magiskt. Att ingen lagt vantarna på fynden. Dessutom är det sällan det står sådant i glasskåpet i min prisklass. Men. Man ska aldrig säga aldrig och just den här dagen stod den alltså där. Bambun med stort B för 150 kronor. Och den fick följa med just mig hem. Den store. Och nu. Nu är den faktiskt lite av en stolthet i min samling.

Annons

Vas, Bambu, Röd, Åseda, Retro, Loppisfynd, Secondhand, Glasvas, Loppistan

Vas, Bambu, Röd, Åseda, Retro, Loppisfynd, Secondhand, Glasvas, Loppistan
  • Petra / Popetotrora

    Vilka fantastiska skuggor dom kastar!

    • Vackert glas ger vackra skuggor 🙂

  • S

    Hej! Vill bara påpeka att din fina blogg har förändrats så att texten är jättejätteliten och svårläst via dator :/

    • Va tråkigt, jag har tittat på några olika datorer och håller med dig. Texten är väldigt liten. Jag ska höra mig för varför det blivit så. Tack för tipset!Laddar