Det gröna fyndet

Det var en Söndag för några veckor sen. Jag hade inte varit på loppis på evigheter och längtade efter att strosa mellan hyllor och överraskas av oväntade fynd. Så jag drog till den enda Söndagsöppna loppisen jag vet. Huvudsta Loppis. Lät hjärnan slappna av och ögonen beta av hylla efter hylla. Det blev inte så många fynd dock. Det var inte heller det viktiga med besöket. Det var möjligheten. Men en naggad gröning blev i alla fall min för 20 kronor. Foten är illa däran men resten är närmast i toppskick. Den är redan provkörd och jag kan meddela att den passar utmärkt både till dahlior och kärleksört.

Annons

IMG_4352.JPG
  • Synd att den var naggad, annars är den ju supersnygg.

  • Petra / Popetotrora

    Tjusigt! Det är nästan dom där fynden som är dom allra bästa. När man inte varit på loppis på så länge och så levererar den direkt. Och ett sånt perfekt fynd för just dig också! 🙂Laddar