Favoriter från Formex

Bättre sent än aldrig. Så här kommer några av mina favoriter från Formex.

Formex, Mässrapport, Älvsjömässsan, Design, Inredning, Trender

Riffle Paper Co gör sannerligen de finaste anteckningsböcker, kalendrar och kort. För mig som älskar papper och pennor gör sådant här mig helt svag i knäna. Och bara för någon dag sedan visade Volang-Linda på bloggen här bredvid upp delar av deras nya tapetkollektion. Ytterligare något för ha-begäret.

Formex, Mässrapport, Älvsjömässsan, Design, Inredning, Trender

Jag blev helt lyrisk av dessa spånkorgar från finska Verso Design. Finns både med filt och läderhandtag. Mest gillar jag den fyrkantiga. Och den urtjusiga cykelkorgen så klart.

Formex, Mässrapport, Älvsjömässsan, Design, Inredning, Trender

En något oväntad favorit var den drömmande elefanten hos Camilla Edfors. Först såg jag den knappt men efter att ha stått i montern och pratat med Camilla en stund kunde jag knappt låta den sitta kvar på väggen. En såpbubbleblådande elefant liksom. Vem kan klara sig utan!?

Formex, Mässrapport, Älvsjömässsan, Design, Inredning, Trender

Annons

 

Och slutligen fastnade jag här. Hos Floryd och hennes kuddar och brickor med lingon och blåbär. Kanske är det Hälsingeskogen i mig. Men de här vitaminpillren kan baske mig liva upp vilken dag som helst.


Laddar