Kärlek on a plate

Jag trodde jag skulle inleda denna starkt med lite kärleksboost. Så gick två dagar utan att jag visste och helt plötsligt var det Onsdag. Obegripligt alltså. Jag hoppas i alla fall att ni fick en och annan semla igår. Jag har redan provat fyra stycken i år men ingen igår. nåväl. Kärlek var det ju. Och den här tallriken på svenska kungen och drottningen har jag liksom legat i mitt undermedvetna.Såg den i ett inredningsmagasin. Sedan på väggen hos en kompis. Och vips i höstas så hittade jag ett eget exemplar på Erikshjälpen i Söderhamn. Tror den kostade 20 kronor. Nu har den inte fått en plats på väggen. Men nog har den serverat oss småkakor vid ett par tillfällen. Det höjer ju liksom stämningen ett snäpp eller två. När man får äta kakor från en kärlekstallrik.

Annons

Tallrik, Kärlekstallrik, Kungen och drottningen, Bröllop, Tallrik, Samlartallrik, retro, Loppisfynd, Loppistan

Tallrik, Kärlekstallrik, Kungen och drottningen, Bröllop, Tallrik, Samlartallrik, retro, Loppisfynd, Loppistan


Laddar