Min söta lilla ponny

Jag orkar inte ens längre ursäkta inköpen av de små tingestarna. Det går inte liksom. Jag skulle inte göra annat är jag rädd. Men jag hittade i alla fall en liten ponny för 20 kronor på Myrorna i Sumpan.

Annons

Eller är den kanske en åsna. Vem vet. Den är tunn och skör i alla fall med försiktiga små löv här och där. Gröna öron. Hela uppenbarelsen är ganska försiktig. Och så nedrans oemotståndlig. Undertill är den märkt Norway och djupstämplad med något som jag helt enkelt inte kan tyda. Omöjligt. Som en trekant med en tulpan i. Det är så det ser ut men förmodligen inte så det är. Jag skulle i alla fall bli så glad om någon vet vad det är. Var den kommer ifrån och vem som formgivit den. Det blir liksom så mycket mer personligt så. Hojta i så fall!

Häst, Ponny, Löv, vit, Grön, Porslin, Norway, Norge, Loppisfynd, Loppistan, Retro,
  • Sofia

    Helt klart en åsna! Väldigt söt!

    • Ja, det kanske är en åsan. Sök oavsett som sagt 🙂Laddar