Om en grön golvvas

Brusiga bilder hör väl vintern till tänker jag. Ljuset går liksom inte att uppbringa för att ta fina bilder just nu. Men fyndet däremot. Det väger ju liksom om bristen på skärpa. Jag hittade den på Erikshjälpen i Söderhamn på årets sista loppisrunda.

Annons

Den är ju ganska exakt lika som den blå varianten som jag köpte förra hösten. Fast denna kostade mindre än en tredjedel. Lite av det fina med att fynda på landet liksom. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska behålla båda vaserna eller om en ska avyttras. Det är fina tillsammans men tar ändå en del plats. Jag tyckte också att den gröna var snyggare än den blå först. Men nu. Ja, låt oss bara säga att jag inte bestämt mig. Lagom till ljuset återvänt och jag kan ta ogryniga bilder igen så kanske jag gjort slag i saken.
IMG_4606.JPG
  • Therese

    Om du bestämmer dig för att den gröna ska flytta så är jag intresserad av att köpa 🙂
    //Therese The LoppersLaddar