Rum & trädgård 2014

Under förra veckan så fylldes min inkorg på med pressmeddelanden från Rum & Trädgårdsmässen. Så när det blev Torsdag och pressfrukost så kunde jag inte hålla mig. Jag var tvungen att åka och ta en titt. Vi fick en snabb presentation av Trädgårds-Bosse, Vintage-Elsa och Jonny & Mattias. Några goda juice-shots och sen hann jag ta en liten svängom på själva mässan. Jag var mest nyfiken på Indiskas monter. Och på Elsas så klart.

Annons

Rum & Trädgård, Mässa,Kistamässan, Inspiration, Fritid, Loppistan

Men jag fastnade också hos blomlandet som var huvudsponsor för mässan. Så härligt inspirerande monter. Helst hade jag bara åkt hem och lagt ut lägenheten på Hemnet så att vi kan flytta till stort hus med stor trädgård.

Rum & Trädgård, Mässa,Kistamässan, Inspiration, Fritid, Loppistan

Kolla liksom. Är inte pallkragar liksom själva sinnebilden av vår. Man blir nästan lite rusig av alla vårkänslor.

Rum & Trädgård, Mässa,Kistamässan, Inspiration, Fritid, Loppistan,Indiska

I Indiskas monter blev jag inte heller besviken. Vilken färgfest! Älskar den totala blandningen av material, mönster och färger. Direkt får man känslan av att sommaren bara kommer bestå av solsken och lediga dagar.

Rum & Trädgård, Indiska, Mässa,Kistamässan, Inspiration, Fritid, Loppistan

Amelia Widell som driver Lovely Life med Tant Johanna hade stylat en egen hörna hos Indiska. En liten oas med massor av härliga textilier. Jag gillar också skåpet som agerar planteringsbord.

Elsa Billgren, Vintage, Blomsterlandet

Så styrde jag till Elsa som hade en utställning med tema Vintage. Som alltid snyggt. Och den härliga gamla sängen auktionerades dessutom ut under mässan.

Rum & Trädgård, Mässa,Kistamässan, Inspiration, Fritid, Loppistan, Elsa Billgren, Vintage

Och Elsa själv lika strålande som alltid. Jag tjuvfotade henne medan en tidning stod och intervjuade henne. Kolla vilken härlig barnsäng hon fått tag på. Helt underbar.

Så var min tid slut och jag var tvungen att rusa tillbaka till kontoret. Fat i hemlighet drömde jag om växthus, pallkragar och skottkärror resten av dagen.


Laddar