Runda reflektioner

Vi åkte på en tur mellan Sollefteå och Kramfors. Kanske den loppistätaste väg jag någonsin styrt igenom. Dessvärre satsade vi på att nå målet snarare än stoppen på färden och när vi väl vänt och var på väg tillbaka hade de allra flesta stängt. Men inte Lo Loppis. Där sken solen genom stugans små fönster. På mängder av retrofint. Jo. Jag blev nästan lite vimmelkantig faktiskt så mycket fint det fanns. Och besöket slutade med två köp.

Annons

Ett av fynden är just detta. En rund spegel i teak och med skinnrem. Utöver att det är fruktansvärt snyggt så är det ju hett med runda speglar just nu. Och både en och två DIY-tips på att fixa en sådan här spegel har spanats det senaste åren. Men nu fick jag alltså en färdig och klar. Spegelglaset är gammalt och behöver bytas. Men det är ju en enkel sak tänker jag. Huvudsaken är ju att man fortfarande kan sikta Bumlingen i reflektionen.

Spegel, Rund spegel, Teak, Retro, Loppisfynd, Vintage, Loppistan

 
  • Christin

    Dom speglarna är så snygga! Tänker bara att remmen kanske är torr och går av så som hänt ibland på keramiktavlor, men hoppas din är i gott skick. Jag är glad att du fortfarande bloggar. Saknar många av dom andra retrobloggarna som sällan eller aldrig uppdaterar sina bloggar längre.Laddar