Semester, semester, semester

Idag. Idag börjar min semester. Visst är det lite av en besvikelse att gå på ledighet när sommaren vägrar visa sig från bästa sida. Kylan i luften är verkligen påtaglig. Men jag har bestämt mig för att inte bry mig om vädret. Jag ska få vara ledig med mina nära och kära. Åka från stuga till stuga och bo hos familjemedlemmar som är snälla nog att öppna upp sitt hem för oss. Vi ska göra utflykter, cykla och plocka blommor. Och vi ska gå på loppis. Flera veckor fyllda med loppis. Jag har siktet inställt på hyllor, små bord, kanske en fin soffgrupp och gärna en teakbyrå. Det vore fint att hitta en tekopp i Berså eller Prunus. Men mest av allt ska jag bara hålla sinnet öppet. Vara lite wild and crazy och våga överraskas. Vem vet vad jag kommer hem med om fyra veckor!

Annons

Badande barn, Bad, Lera, Keramik, Dorothy Clough, Gefle, Retro, Vintage, loppistan
  • Christin

    Ha en trevlig semester och lycka till med vädret och loppandet!Laddar