Söndagsbilden

Det är Söndag med sol. Värmen är bort men ljuset är kvar. Det är huvudsaken. Den här långa vintern tog verkligen på mig. Men nu ligger den här framför oss. Loppissäsongen. Jag är inte lika pepp som vanligt. Nästan lite loppismätt liksom. Det blir ju så ibland och i det senaste har vi försökt rensa lite här hemma och det har varit mycket preventivt för loppispirret. Vi har ju redan en del saker. Och även loppisshoppandet kan ibland kännas som en konsumtionshets. Nåväl. Jag kommer vidta en del åtgärder. Kanske sälja på loppisen på Täby Galopp i Juni och eventuellt gör jag en bloppis på nätet för att sälja ut lite. Det är ju ändå själva finheten med loppisfynd. Att det bara går att sälja av när man tröttnat.

Annons

Några andra som slår slag i saken redan idag är Volang-Lindas Vintagefabriken som idag anordnar loppis i Midsommarkransen tillsammans med Tradera till förmån för Kvinna till kvinna. Flera av Sveriges coolaste vintage- och retrobloggare är på plats och säljer. Information hittar du här. Och har du vägarna förbi så spring dit och fynda.

Ha en skön Söndag!

Fabriken, Söndagsbilden, Retro, Pioner, Gullvivor, Vår, Loppistan
  • Piontokig

    Vilken fin pion! Och redan i blom, samtidigt som gullvivan! Vet du vad heter?
    Piontokig

    • Tack! Jag köpte den på ICA och kollade aldrig på etiketten så jag har tyvärr ingen aning. Men mäktig var den. Så som pioner oftast är!Laddar